Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Activiteiten Commissie Jun
6

Agenda de komende weken

Nieuws afbeelding

Hieronder een overzicht van de activiteiten die plaatsvinden vanwege de afsluiting van het seizoen.

 

15 juni is de laatste competitiedag bij de jeugd. Vanaf +/- 12.00 uur staat er een frietwagen. Voor de jeugdtrainers (ook hockeyschool, bengelbende en funky) en coaches is er een gratis frietje met snack. Hiervoor kunnen ze een bonnetje afhalen aan de bar (ontvangstbalie). Er kan natuurlijk ook door anderen friet en snacks gekocht worden. Vanaf 15.00 uur is er een DJ voor de muzikale omlijsting van de huldiging van de jeugdkampioenen.

De huldiging van de jeugdkampioenen begint om 16.30 uur.

16 juni laatste competitiedag bij de senioren met in de middag de huldiging van de kampioenen bij de senioren. En niet te vergeten zal deze dag afgesloten worden met een gezellig feest. De muziek zal worden verzorgd door De Zingende DJ. Ook deze dag is de frietwagen aanwezig waar je een frietje en snacks kan kopen.

22 juni Gezellige seizoensafsluiting voor de jongste jeugd (hockeyschool, bengelbende en funky) van 10.00 uur tot +/- 12.00 uur.

29 juni De tweede editie van het Fun on the beach toernooi voor de D-jeugd.