Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Aug
15

Aan alle Hockey Geldrop leden

Na een warme zomervakantie starten we weer op voor een nieuw hockeyseizoen. Enkele teams zijn al begonnen met trainingen, maar de meeste teams beginnen in de week van 26 augustus. Het barteam gaat zaterdag het clubgebouw weer helemaal in orde maken om iedereen in de weekenden weer gastvrij te kunnen ontvangen voor een drankje en hapje.

 

In het voorjaar hopen we te kunnen starten met de aanleg van een nieuw hoofdveld, bij het clubgebouw (huidige veld 1), maar moeten we nu nog wachten op de besluitvorming in de gemeenteraad in november.

 

We zijn er ook trots op dat we samen met de stichting Hockeybelangen diverse nieuwe sponsoren aan onze club hebben kunnen verbinden en bestaande partners hun contracten verlengd hebben. Samen met Verest Sport, die sinds 1 augustus onder de naam ‘Play Hockey’ een speciaalzaak heeft geopend in Leende, hebben we een belangrijke nieuwe partner: Indian Maharadja. Indian Maharadja heeft zich voor langere tijd verbonden aan Hockey Geldrop. Dit betekent dat Indian Maharadja ook de officiële Hockey Geldrop tenues gaat leveren. Het ontwerp van het tenue is hetzelfde, Indian Maharadja heeft dit tenue speciaal voor ons ontworpen. In de praktijk kunnen er kleine verschillen zijn in het tenue, met name omdat er een ander materiaal wordt gebruikt. Uit diverse teams hebben spelers mee mogen denken met het tenue en zij zijn zeer blij met de kledinglijn van Indian Maharadja. Omdat het tenue in principe hetzelfde is, mag je natuurlijk gewoon het Reece Geldrop tenue blijven dragen. Wil je toch graag het nieuwe Indian Maharadja tenue of andere hockeyspullen dan heeft Play Hockey in Leende de komende weken enkele speciale aanbiedingen:

 

  • 16-17-18 augustus officieel openingsweekend Play Hockey. 20% korting op de gehele hockey collectie. Zondag 18 augustus open van 12.00 tot 17.00

 

  • 22-23-24 augustus Actie weekend leden Hockey Geldrop. 20% korting op alle hockeyartikelen + op de nieuwe kledinglijn van The Indian Maharadja. De nieuwe shirts zijn vanaf deze datum leverbaar.

 

  • Zaterdag 7 september is Play Hockey aanwezig op de club met de nieuwe clubkleding. Ook dan nog 20% korting op de kledinglijn.

 

We wensen iedereen een sportief en succesvol hockeyseizoen met vooral veel hockeyplezier en laten we zeker niet vergeten om alle vrijwilligers; coaches, trainers, scheidsrechters etc. te waarderen en te respecteren, want zij maken het mogelijk dat we ieder weekend met plezier wedstrijden kunnen spelen.

 

Bestuur Hockey Geldrop