Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Aug
16

Hockey Geldrop is vanaf 1 maart 2020 grotendeels rookvrij

Nieuws afbeelding

Hockey Geldrop is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We hebben daarom al vanaf 1 maart 2020 een grote stap gezet naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt Hockey Geldrop iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Waarom op weg naar rookvrij?

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Wat verandert er?

Vanaf heden zijn wij op zaterdag een volledig rookvrij sportpark.


Op zondag is het clubgebouw, de entree/fietsenstalling, op het veld, langs de lijn en het verhoogde terras reeds rookvrij. Bij uitzondering is roken nog toegestaan op het lage buitenterras met de grote blauwe parasols.

Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! Dit is natuurlijk even wennen. Help elkaar dan ook eraan te denken dat we als Hockey Geldrop onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven! We hopen dat jij, net als Hockey Geldrop, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze spelers en bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan het nieuwe beleid.  

Lees meer op www.hockey-geldrop.nl en op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.

Voor vragen kan je terecht bij Onno van Nielen, [email protected].

Met vriendelijke groet,

Bestuur Hockey Geldrop