Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Mei
4

Extra aandacht voor eerste trainingen

Beste jeugdleden, ouders, trainers en coaches

 

Vanmiddag wordt het Hockeypark weer geopend door de gemeente en starten de eerste jeugdtrainingen. Ondertussen hebben zo ongeveer alle teams nu een trainer, van alle kanten is meegedacht en zetten mensen zich in. Dit weekend is het park verder in gereedheid gebracht en zijn de looproutes gemarkeerd met gele pijlen. Gisteren is op de website en in de app een pushbericht geplaatst met een filmpje over de looproutes. Heb je dit nog niet bekeken, dan graag even bekijken voordat je naar de eerste training komt.

 

Voorbereiding trainingen

Voor trainers en leden kan je nadat je bent ingelogd via de website van Hockey Geldrop bij Club_Documenten en in de map Voorbeeldtraining in Corona tijd een WORD document vinden waarin een link staat naar een video met uitleg hoe je een training kan voorbereiden in deze Corona tijd.

 

En via deze link https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/tips-voor-trainingen-voor-jeugd-tm-12-en-tm-18-jaar zijn nog meer tips te vinden voor de jeugdtrainingen in deze coronatijd. 

 

Iedereen houdt zich aan de afspraken!

Het belangrijkste is dat de jeugdleden met plezier weer op het hockeyveld staan en hun teamgenoten ontmoeten. Laten we dit zo houden de komende tijd, door ons allen aan de afspraken te houden. Ouders let goed op dat je je kind alleen maar afzet en ook weer direct vertrekt. De gemeente gaat zeker controleren en na enkele waarschuwingen, schromen zij niet om het hockeypark weer te sluiten. Enkele hockeyclubs in de regio hebben afgelopen week al de eerste waarschuwingen ontvangen.

 

Bijgaand nog een samenvatting van de belangrijkste aandachtspunten, lees dit nog een keer goed door, voor meer informatie zie ook de mail met het gehele protocol die afgelopen vrijdag is verzonden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hockey Geldrop

Bijlage