Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
SPONSORAANBIEDINGEN Mei
6

Win als club een clinic van de MB Hockeyschool

Beste leden,

U als vereniging maakt kans op een GRATIS hockeyclinic van de MB Hockeyschool, het enige wat u hoeft te doen is onderstaande enquête in te vullen! De enquête duurt maximaal 5 minuten! U kunt alleen mee doen als u kinderen heeft die hockeyen!

 

Link naar enquête: http://fontysfeht.qualtrics.com/jfe/form/SV_1FEd8NSvS34YsTz

 

Onder de respondenten verloten wij een gratis clinic voor zijn of haar club, dus hoe meer leden van uw club de enquête invullen hoe groter de kans

Op 20 mei maken wij de winnaar bekend

 

De MB Hockeyschool is opgericht door Marcel Balkestein, voormalig hockey-international en speler van Oranje-Rood. De MB Hockeyschool is een onafhankelijke hockeyschool die onder andere hockeyclinics, hockeykampen en hockeytoernooien organiseert voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar. Deze activiteiten worden altijd begeleid door hoofdklassespelers, gediplomeerde trainers en (ex) internationals.

 

Met de enquête willen wij de wensen en behoeftes van ouders met hockeyende kinderen tussen de 6 en 16 jaar (E t/m C jeugd) in kaart brengen. Alle verkregen data zal uitsluitend door de MB Hockeyschool worden gebruikt.

Wij hopen dat u mee doet en wie weet tot snel!

 

Met vriendelijke groet 

 

Marcel Balkestein