Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Jun
16

Begeleiders, coaches en managers gezocht

De TC heeft de voorlopige teamindelingen afgelopen week bekend gemaakt. Zie daarvoor de teamindelingen bij Documenten nadat je bent ingelogd via de website. Aankomend seizoen starten we met maar liefst 39 jeugdteams. Dit is een ongekend hoog aantal waarvoor door onze TC-functionarissen veel werk is verzet om de teams samen te stellen, ze in de juiste categorie in te delen en wat heel belangrijk is, zoveel als nu mogelijk al te voorzien van een begeleider en/of (trainer)coach.

Helaas heeft nog niet ieder team een begeleider, coach en/of manager heb jij zin om een team te gaan coachen dan kan je nu aanmelden bij de betreffende TC-functionaris. Wie zorgt er voor een rijschema? Wie zorgt er voor de keeperstas? Wie zorgt er voor de opstelling? Kortom allerlei praktische zaken die door een coach of manager geregeld worden en zo het team en dus de kinderen veel spelplezier bezorgen omdat ze weten dat er een coach en daarmee een aanspreekpunt is.

 

Heb jij interesse? Meld je dan nu aan voor bijvoorbeeld het team waar je dochter of zoon in speelt.

Aanmelden als vrijwilliger kan bij de betreffende TC-functionaris via de volgende emailadressen,

Jongens A, B, C en D,      [email protected]

Meisjes A, B,                   [email protected]

Meisjes C, D,                   [email protected]  

Jongens E8- en E6-tal      [email protected]

Meisjes E8- en E6-tal       [email protected]

 

Technische Commissie