Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
11

Corona update hockey aankomend weekend

Dit weekend spelen de meeste teams al weer de 2e competitiewedstrijd, vorig weekend is het goed gegaan met alle coronamaatregelen. Komend weekend wordt het heerlijk weer, laten we ook dan de coronomaatregelen niet vergeten, zodat we met zijn allen kunnen blijven hockeyen. We vragen nog even extra aandacht voor de volgende coronamaatregelen:
  • Registreer je via de QR code
  • Gebruik in het weekend de grote poorten als ingang en uitgang van het hockeypark
  • Houdt altijd 1,5 meter afstand, op het hekwerk langs de lijn, staan met stickers markeerpunten aangegeven waar je kunt gaan staan.
  • Op het terras is het verplicht om te zitten, net zoals bij de horeca
  • Kom met niet te veel toeschouwers en blijf niet te lang hangen na de wedstrijd, zodat bij de andere wedstrijden ook weer toeschouwers aanwezig kunnen zijn.
Voor alle duidelijkheid, op het hockeypark mogen maximaal 250 toeschouwers aanwezig zijn, dit is inclusief de teams die van de velden komen, dus in de praktijk mogen er maar 125 toeschouwers aanwezig zijn. Het goede weer nodigt natuurlijk uit om nog lekker wat te blijven drinken op de club, maar houdt ook rekening met elkaar en de bovenstaande regels. Laten we zorgen dat alle teams kunnen blijven spelen en er bij alle wedstrijden een beperkt aantal toeschouwers aanwezig kunnen zijn. Maar vooral wensen wij jullie een sportief weekend met veel hockeyplezier.

Bestuur Hockey Geldrop