Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
24

Nieuwe voorzitter TC

Het Bestuur is voornemens om Harm Crompvoets voor te dragen in de ALV als opvolger van Koen de Jong als voorzitter Technische Commissie.

 

Harm is als hockeyer gestart bij H.V. Weert en heeft daar alle selectieteams doorlopen tot en met JA1. Tijdens de selectie voor de Heren 1 kreeg Harm helaas te maken met een rugblessure (hernia). Met als gevolg dat hij niet meer kon hockeyen.

H.V. Weert heeft hem toen gevraagd om nog wel actief te blijven als commissielid toernooiorganisatie en als clubscheidsrechter en lid van de scheidsrechterscommissie. Harm is vervolgens ook voor de KNHB gaan fluiten als Bondsscheidsrechter en heeft ruim 6 jaar in de Hoofdklasse gefloten. Daarnaast was hij actief als docent en examinator voor clubscheidsrechters.

Inmiddels is hij coach van de JD1 van Geldrop en daarvoor heeft hij J6E1 en J8E1 onder zijn hoede gehad. Daarnaast is hij 2 jaar geleden begonnen aan zijn tweede hockey ‘carrière’ als parttimer bij Veteranen A.

Harm woont in Geldrop en is getrouwd met Bertie. Ze hebben twee kinderen, waarvan zoon Jorg keeper is bij JD1. Harm zal dan voorlopig nog ondersteund worden door Koen de Jong om een goede overdracht te waarborgen.

Wij wensen Harm veel succes in zijn nieuwe functie als voorzitter TC.

Bestuur Hockey Geldrop

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app