Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
24

Geen zaalcompetitie deze winter

Beste leden,

Het seizoen โ€™20-โ€™21 is nog maar net begonnen en zal mede door de Coronacrisis een bijzonder seizoen worden. In deze periode moeten normaal de teams alweer aangemeld worden voor de zaalcompetitie en maken we met de gemeente afspraken over de zaalhuur. De gezondheid van onze leden staat voor ons op nummer 1. Als club zijn wij verantwoordelijk voor een veilige en gezonde hockeyomgeving voor onze leden, trainers, vrijwilligers en ouders.

Gezien de huidige omstandigheden hebben wij moeten concluderen dat wij de gezondheid van spelers, trainers, vrijwilligers en ouders onvoldoende kunnen garanderen. In het belang van de club is het ook niet verantwoord om besluitvorming verder uit te stellen.  In nauw overleg met een aantal (gezondheids)experts hebben wij daarom besloten dat Hockey Geldrop dit seizoen niet zal deelnemen aan de zaalcompetitie. Een beslissing die wij hebben genomen in het belang van onze leden, vrijwilligers en ouders. En ondanks dat wij begrijpen dat dit voor veel leden een teleurstelling is, hopen wij op jullie begrip.

Eventueel regionaal winterprogramma 

Ondertussen zitten wij natuurlijk niet stil en gaan we in regionaal verband in overleg om mogelijk met meerdere clubs een goed en veilig alternatief voor het zaalhockeyen aan te bieden. In dat kader onderzoeken wij de mogelijkheid om een outdoor winterprogramma voor jeugd en senioren te organiseren. Daar komen we binnenkort op terug.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Hockey Geldrop

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app