Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
29

Extra coronamaatregelen

Beste leden,

 

Ondertussen heeft iedereen wel meegekregen dat de overheid vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur extra landelijke coronamaatregelen heeft afgekondigd. Deze maatregelen raken alle hockeyverenigingen, spelers, vrijwilligers en toeschouwers.

 

Gelukkig kunnen we nog steeds wedstrijden blijven spelen, maar zonder toeschouwers en na de eigen wedstrijd moet iedereen zo snel mogelijk het hockeypark verlaten. Voor alle duidelijkheid lichten we de maatregelen onderstaand toe en wat dit praktisch betekent voor iedereen: 

 

 • De kantine gaat de komende 3 weken dicht, de rest van het clubhuis, toiletten, blijft toegankelijk.

 • Toeschouwers zijn de komende 3 weken niet toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden, in overeenstemming met het KNHB-protocol betekent dit voor het iedereen het volgende:

  • Ouders en anderen mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) of familie etc. komen kijken.

  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je echt nodig hebt om naar de uitwedstrijd te kunnen!

  • Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken en zetten hun kind af bij de poort of deur.

  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

 • In het weekend wordt een fietsenstalling gemaakt op het parkeerterrein en gaat de normale fietsenstalling dicht.

 • In het weekend is de ingang van het clubgebouw aan het parkeerterrein, de enige toegang tot onze hockeyclub.

 • Bij de ingang geldt een stringent deurbeleid, alleen spelers, scheidsrechters en teambegeleiding, worden toegelaten.

 • Kom je laat terug van een uitwedstrijd dan kan het complex mogelijk al afgesloten zijn, keeperstassen kunnen dan niet meer in de lockers geplaatst worden en dienen op dat moment mee naar huis genomen te worden.  

   

  Laten we gezamenlijk zorgen dat we ons aan de maatregelen houden, ga geen discussie aan met de vrijwilligers die bij de deur staan en laten we hopen dat we kunnen blijven hockeyen en de maatregelen zo snel mogelijk weer teruggedraaid kunnen worden.

   

  Bestuur Hockey Geldrop

   

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app