Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Okt
5

Stem op Hockey Geldrop bij Rabo ClubSupport

Nieuws afbeelding

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank als coöperatieve bank een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. Iedereen die lid is van de Rabobank kan vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober 2020 stemmen op Hockey Geldrop. Ben je nog geen lid van de Rabobank, dan kun je online via www.raboclubsupport.nlof de Rabo App je lidmaatschap aanvragen (kijk in het menu bij zelf regelen – lidmaatschap).

Leden van Rabobank Regio Eindhoven mogen vijf stemmen uitbrengen op organisaties (met een maximum van twee stemmen per club) die zij een warm hart toedragen. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van de bijdrage. Afgelopen jaar hebben wij met steun van jullie bijna € 2.000 opgehaald voor onze hockeyclub en waren we nummer 2 in de gemeente Geldrop Mierlo. In deze onzekere tijd kunnen wij jullie steun extra hard gebruiken. Ondersteun onze club en geef Hockey Geldrop 2 stemmen voor 25 oktober.

Doe mee en vraag zoveel mogelijk familie en vrienden om ook de club te steunen. Iedere stem is geld waard voor Hockey Geldrop!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app