Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
15

Update Coronamaatregelen, let op tijdelijk geen senioren trainingen

Beste Leden,

 

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is tijdens de persconferentie van 13 oktober een ā€˜gedeeltelijke' lockdown aangekondigd om de sociale contacten en reisbewegingen te beperken. Voor de hockey betekent dit dat alle competities zijn stilgelegd en dat senioren met maximaal 4 personen mogen sporten op 1,5 meter. Voor de hockeysport is het eigenlijk onmogelijk om te trainen in teams van 4 personen op 1,5 meter, zonder contact met andere teams van 4 spelers en met toezicht. Om reden hiervan hebben diverse clubs zoals Oranje Rood en HOD al besloten om ook de trainingen voor senioren volledig stil te leggen. 

In overleg met de KNHB en de gemeente gaan we bekijken of er eventueel nog iets mogelijk en wenselijk is voor onze seniorleden in de komende weken.

 

Wat betekent dit nu praktisch voor hockey Geldrop:

 

Jeugd:

  • De competitie ligt volledig stil
  • De trainingen gaan normaal door volgens planning, dus ook hockeyschool en Funkey, de 1,5 meter regel geldt hier niet.  
  • Ook bij de trainingen etc. zijn geen ouders/toeschouwers toegestaan.
  • Binnen de club mogen onderling wedstrijden worden gespeeld. Hierover volgt nog meer informatie
  • Let op volgende week zijn er geen trainingen vanwege de herfstvakantie, zie planning in de Hockey Geldrop app.

 

Senioren

  • De competitie ligt volledig stil
  • Vanaf donderdag 15 oktober zijn er geen trainingen voor seniorenteams.
  • Onderlinge wedstrijden zijn ook niet toegestaan.
  • In overleg met KNHB en gemeente wordt besproken of er eventueel nog iets mogelijk is de komende weken.

 

Helaas heeft de overheid deze maatregelen moeten nemen en heeft dit consequenties voor ons allen, niet alleen dat er maar zeer beperkt gesport kan worden, maar ook alle verenigingen komen financieel zwaar onder druk te staan, diverse verenigingen vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Voor dit moment is de gezondheid van iedereen het belangrijkste, maar alleen gezamenlijk komen we hier doorheen. 

Met de steun van alle leden kunnen wij als hockeyclub Geldrop hier doorheen komen en hopen wij zo snel mogelijk weer te kunnen hockeyen. 

 

Zoals eerder gemaild nemen we dit jaar niet deel aan de zaalcompetitie, als de maatregelen het toe laten, zal in de maanden januari/februari een kleine midwintercompetitie georganiseerd worden.

Heb je aanvullende vragen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hockey Geldrop