Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Okt
20

Technisch Kader Hockey Geldrop

Introductie Technisch Kader

In de winterstop zijn we als hockeyclub een proces gestart om langdurig en duurzaam te investeren in de ontwikkeling van onze jeugdspelers en teams in de gehele breedte. Met diverse mensen binnen en buiten de club hebben we gesproken en dit heeft ertoe geleid dat we de organisatie van 1 technisch manager hebben omgevormd tot een Technisch Kader van 4 personen. Door de coronaperikelen hebben deze ontwikkelingen en gesprekken op de achtergrond plaatsgevonden, maar zijn wij nu trots om het Technisch Kader te presenteren en toe te lichten waar zij zich de komende periode op gaan focussen.

 

Allereerst zal het Technisch Kader zich gaan richten op de volgende aspecten binnen de vereniging: Het ondersteunen van hockey technisch beleid, bevorderen van competentieontwikkeling van alle jeugdtrainers/coaches en het opzetten en onderhouden van een doorlopende leerlijn binnen de gehele club. Dit gaan zij doen voor alle elftallen van de jeugd (zowel de breedte teams als de selectieteams). Zo zijn er al diverse workshops geweest voor bijvoorbeeld de C en D-trainers-coaches. 

Het Technisch Kader bestaat uit: Maarten Krepel, Martin van de Rakt Lorenzo Westreenen en Meike van Stratum. Via deze weg willen wij graag deze personen kort aan u voorstellen:

Maarten Krepel: Van oorsprong gestart met hockey en training geven bij HC Nuenen. Daarna 5 jaar actief geweest bij Oranje zwart waarvan de laatste 3 jaar als assistent H1 en eindverantwoordelijk voor H2 en JA1. Na deze leerzame jaren ben ik bij de diverse clubs als trainer-coach Heren 1 op overgangsklasse en 1e klasse actief geweest zoals Push, Union, Geel-Zwart, Nuenen. Na een periode actief geweest te zijn bij de jeugd van HC Helmond ben ik 3 jaar geleden weer naar de senioren van Nuenen overgestapt en verantwoordelijk geweest voor Dames 1, MA1, Train-de-trainer en beleid. Nu voor het 1e jaar actief binnen de club Geldrop als trainer Dames 1 en in het Technisch Kader. Ik ervaar Geldrop als een zeer prettige en ambitieuze club.

Martin van de Rakt: Martin heeft jarenlange ervaring binnen het tophockey in Nederland en tegenwoordig België. Is werkzaam geweest als trainer/coach bij: HOD H1, KNHB, Oranje-Zwart topjeugd, Nijmegen D1, Tilburg D1 en op dit moment Royal Victory (België). Martin zal zich vooral richten op de ontwikkeling van de trainer/coaches van de prestatielijn en een doorlopende leerlijn binnen Hockey-Geldrop. Sinds dit jaar hockeyen zijn kinderen ook binnen onze club.

Lorenzo Westreenen: 
Lorenzo is 9 jaar werkzaam voor Hockey Geldrop. Lorenzo heeft een periode van 4 jaar dames 1 gedaan en is sinds dit jaar werkzaam als trainer/coach van heren 1. Lorenzo werkt ook als KNHB-leercoach en heeft in het verleden o.a. bij HOD, QZ, Tilburg, MEP en Best gewerkt als trainer/coach van diverse teams

 

Meike van Stratum: Meike speelt sinds haar zesde jaar bij hockey Geldrop. Begonnen bij de hockeyschool en nu sinds een aantal jaren spelend in Dames 1. Meike is actief in het coachen en trainen van jeugdteams, dit seizoen begeleidt ze JB1. Elke zaterdag ochtend coördineert ze de hockeyschool en vanaf dit seizoen zal ze mee gaan draaien in het Technisch Kader. Hierin zal ze zich voornamelijk gaan richten op de jongste jeugd en mee gaan lopen met Maarten, Martin en Lorenzo om zo ervaring op te doen binnen het Technisch Kader (TK)

Aanspreekpunt ouders en jeugdleden

Voor allerlei vragen over teamindeling, ontwikkeling jeugdspelers etc. blijft de Technische commissie het aanspreekpunt voor ouders en jeugdleden. Zo nodig zal de Technisch Commissie advies vragen aan het Technisch Kader.

 


Technische Commissie (jeugdafdeling)


Koen de Jong (Harm Crompvoets): Voorzitter [email protected]

Harm Crompvoets en Koen Behr: Jongens A, B, C en D [email protected]

Dorien Kokai en Heidi van Leuven: Meisjes, A, B, C en D [email protected]

Dorien Kokai en Meike van Stratum: E3, E6 tal en E8 tal [email protected]

Meike van Stratum: Hockeyschool [email protected]

Maud Nieuwboer: Funkey [email protected]

  

 


 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app