Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Okt
25

Trainingen senioren

Beste leden,

 

Zoals jullie allemaal weten zijn sinds 14 oktober strengere maatregelen opgelegd door de overheid met als belangrijkste doel het aantal besmettingen terug te dringen.

Dit heeft onder andere geleid tot het stilleggen door de KNHB  van de competitie voor zowel senioren als junioren en het stilleggen van de normale trainingen voor de senioren. 

 

Bij Hockey Geldrop hebben deze week proeftrainingen plaatsgevonden, met inachtneming van de mogelijkheden die er op papier (KNHB) gegeven waren (o.a. max 4 personen, 1 ½ m afstand, toezichthouders)

Ondanks deze "proeftraining" door dames 1 en heren 1 onder goed georganiseerde omstandigheden, heeft het bestuur toch moeten  besluiten de seniorentrainingen tot nader order geen doorgang te laten vinden.

We begrijpen de mogelijke teleurstelling maar gezien de oplopende besmettingen nationaal en regionaal en ook binnen de club, kunnen we helaas nu niet anders dan deze beslissing nemen. We volgen hierbij de beslissing die ook de andere hockeyclubs in de regio hebben genomen. De gezondheid van onze leden staat voorop. Een midwintercompetitie in januari en februari staat nog steeds in de planning als de maatregelen het tegen die tijd toelaten.

 

Pas goed op jezelf en je familie en blijf gezond, wij hopen zo snel mogelijk weer te kunnen trainen onder redelijke omstandigheden. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hockey Geldrop