Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Nov
10

Dank en trots - Rabo Club Support

Beste leden, sponsoren en familieleden,

 

Wij willen jullie allemaal hartelijk danken voor het uitbrengen van je stem op Hockey Geldrop bij Rabo ClubSupport. En dankbaar zijn we en ook trots op het resultaat.

In de gemeente Geldrop-Mierlo waren we vorig jaar nr. 2 geworden met de meeste stemmen, dit jaar zijn we met jullie hulp nr. 1 geworden en zijn we voor de gehele regio Eindhoven de hockeyclub met de meeste stemmen en ook nog nr. 4 in de gehele regio van alle 797 deelnemende verenigingen en organisaties. We ontvangen een bedrag van € 2.328,36. Zoals aangegeven zal dit bedrag in eerste instantie gebruikt worden voor verdere inrichting - aankleding van het nieuwe miniveldje met kleine goals etc.

 

We kunnen dus zeker allemaal trots zijn op dit resultaat en dit zegt ook iets over onze club, onze leden, vrijwilligers en sponsoren. In deze moeilijke coronatijd geeft het ons allen extra hoop voor de nabije toekomst dat we gezamenlijk weer kunnen genieten op en naast het veld bij onze mooie club.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hockey Geldrop en bestuur Stichting Hockeybelangen