Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Dec
10

Aankondiging Sportgala 2021

Nieuws afbeelding

Beste sportvereniging uit Geldrop-Mierlo,

 

In 2021 weer een digitaal sportgala

Het sportgala is dit jaar na een lange afwezigheid weer georganiseerd in de gemeente Geldrop-Mierlo. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus moest het sportgala helaas ook op een andere manier georganiseerd worden dan gepland. Omdat het virus ons nog steeds onder ons is, hebben we besloten om ook in 2021 het sportgala digitaal te organiseren.

 

Zet uw vrijwilliger, (bestuurs)lid, team of speler in het zonnetje

Juist in deze tijd is het belangrijk dat er ook positieve activiteiten plaatsvinden binnen onze gemeente. Daar is het sportgala er ongetwijfeld één van. Met het sportgala kunt u als vereniging een gouden vrijwilliger, (bestuurs-)lid, team of individuele speler/speelster in het zonnetje zetten. Dit jaar hanteren we hiervoor maar liefst vijf categorieën!

 

De vijf categorieën Tijdens het Sportgala 2021 reiken we prijzen uit in de volgende categorieën:

1. Talent t/m 18 jaar van het jaar.

2. Unieke sporter van het jaar.

3. Sporter/sportteam van het jaar.

4. Coach van het jaar.

5. Sportwaarderingsprijs.

 

Meer uitleg over deze vijf categorieën vind je hier terug.

 

Aanmelden nominaties In de maand december kunnen verenigingen en andere betrokkenen via het inschrijfformulier op de website www.leefgeldrop-mierlo.nleen persoon en/of team aandragen voor de categorieën 1, 2, 3, 4 en 5. Het is belangrijk om bij iedere aanmelding duidelijk aan te geven, waarom een persoon of team wordt aangedragen. Aanmeldingen zonder motivatie worden niet behandeld door de jury. Ieder lid van de vereniging kan een persoon en/of team aandragen, dus niet alleen het bestuur van de vereniging. De drie genomineerden per categorie worden eind januari 2021 gepubliceerd op de website van Leef! Geldrop-Mierlo, de website gemeente Geldrop-Mierlo en de lokale media.

 

Hoe gaat het stemmen in zijn werk? Van medio januari 2021 tot medio februari 2021 kunnen alle inwoners uit de gemeente Geldrop-Mierlo per categorie online stemmen op zijn of haar favoriet. Dit kan éénmaal per mailadres, via de websitewww.leefgeldrop-mierlo.nl. Uit deze online stemming komt een top-3 notering per categorie. De neutrale vakjury stemt onafhankelijk van elkaar, waaruit ook een top drie komt. De combinatie van beide uitslagen levert de winnaar op per categorie op.

 

De te nemen stappen voor uw vereniging:

1. Aandragen van genomineerden (per categorie): Via deze link  

2. Leden van uw vereniging aansporen om te gaan stemmen vanaf januari 2021 via www.leefgeldrop-mierlo.nl; 

3. Het sportgala een warm hart toe dragen door media-uitingen liefdevol te delen.

 

Wij kijken er ontzettend uit naar en we gaan ervoor zorgen dat het een Sportgala wordt om nooit te vergeten. Hopelijk hebben we u ook enthousiast kunnen maken. Ideeën zijn uiteraard altijd welkom en mocht u graag een steentje willen bijdrage aan dit prachtige evenement, dan horen we dat graag!

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app