Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jan
8

Nieuwjaarswens en uitnodiging Algemene Leden Vergadering.

Beste Leden,

Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig, sportief maar vooral een gezond 2021!

We hebben een bewogen jaar achter de rug waarin iedereen geconfronteerd is met de nodige uitdagingen; privé, zakelijk maar ook sportief. Ondanks alle tegenslag hebben we er met zijn allen toch het beste van proberen te maken en dat biedt een positief perspectief voor de toekomst! Weliswaar hebben we maar een gedeelte van het veldhockey seizoen kunnen afmaken, was er geen zaalhockey en hebben ook niet alle teams kunnen doortrainen. Maar gelukkig was er binnen een door de maatregelen beperkt kader toch ook nog ruimte om wel te hockeyen. Zo hebben we met de jeugd langer kunnen doortrainen, was er een interne competitie waar de jeugdleden heel veel hockeyplezier aan hebben beleefd en hebben we zelfs nog enkele seniorenteams aangepast kunnen laten trainen.

Als club zijn wij enorm trots op de loyaliteit die jullie als leden getoond hebben; wij willen jullie daarom ook hartelijk danken voor jullie trouw en steun aan onze club. Ons motto ‘Voor elkaar, met elkaar’ heeft nog meer aan betekenis gewonnen tijdens deze moeilijke periode. Ook willen wij alle vrijwilligers, die zich, ondanks de nodige uitdagingen, zijn blijven inzetten voor de club bedanken voor hun positieve bijdrage. En niet te vergeten ons Technisch Kader die het initiatief hebben genomen bij de opzet van de interne competitie en de aangepaste training voor de senioren.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan verschillende scenario’s met betrekking tot de eventuele hervatting van competitie en trainingen. Zo is het de intentie om de jeugdtrainingen zo spoedig mogelijk weer te hervatten en wordt er ook bekeken wat de mogelijkheden zijn op termijn voor de seniorenteams. Om hiertoe een weloverwogen besluit te kunnen nemen hebben we besloten om de persconferentie van het kabinet deze maand af te wachten. Op basis van de nieuwe richtlijnen die dan van kracht worden zullen we jullie verder informeren over onze plannen.

Tenslotte ontvangen jullie bij deze de uitnodiging voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering op 27 januari 2021 om 20.00 uur. Deze vergadering zal online plaatsvinden en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Zie voor meer informatie de bijgaande uitnodiging en agenda. Komende week worden de stukken al online geplaatst (hiervoor dient wel te worden ingelogd). Hierover volgt nog nadere informatie.

Met sportieve groet.

Bestuur Hockey Geldrop

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijlage