Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Feb
28

Corona update 28 februari 2021

Beste leden, 

Naar aanleiding van de Bestuursvergadering van afgelopen vrijdag 26 februari kunnen wij jullie het volgende mededelen. 

Hockey Geldrop volgt het beleid van de overheid en de KNHB en zal het trainen voor spelers/ speelsters tot en met 26 jaar weer mogelijk maken conform de laatste richtlijnen. 

Dit betekent in de praktijk dat alle teams die volledig bestaan uit spelers of speelsters tot en met 26 jaar weer met hun eigen team kunnen gaan trainen. Dit geldt voor de volgende teams: H4, HJ1 en DJ1 t/m DJ5. Voor de overige teams gaan we per team bekijken hoeveel spelers/ speelsters er over blijven die jonger zijn dan 27 jaar en dus mogen trainen in teamverband. Wanneer dit er per team voldoende zijn dan krijgen zij een eigen trainingsblok en anders zullen er één of meerdere trainingsblokken worden vastgesteld waarin spelers/ speelsters van verschillende teams met elkaar kunnen trainen. Op die manier hopen we het voor iedereen zo leuk en uitdagend mogelijk te maken. 

Daarnaast wordt de komende twee weken onderzocht of het mogelijk is om alle senioren boven de 26 jaar een aangepaste training in tweetallen aan te bieden. Deze training zou dan eventueel op zondag plaatsvinden en onder strikte voorwaarden (vooraf aanmelden per tweetal, per tweetal afwijkende kleur kleding/ hesjes, begeleiding door hiervoor aangestelde trainers, beperkte trainingsvormen in tweetallen zonder enige vorm van duel en altijd met inachtneming van de 1,5 m regel). 

Om een goede inventarisatie te kunnen maken verzoeken wij alle teams vriendelijk doch dringend om zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór aanstaande dinsdag 2 maart, ons te voorzien van de volgende informatie (graag via de aanvoerder en per team aan: [email protected]): 

  1. Het aantal spelers/ speelsters tot en met 26 jaar én of deze spelers/ speelsters een eigen trainingsblok wensen óf mee willen trainen in een 'gemixed' trainingsblok met spelers en speelsters uit andere teams
  2. Het aantal spelers/ speelsters boven de 26 jaar dat interesse heeft in deelname aan een aangepaste training in tweetallen met de nodige restricties   

Op basis van de verkregen informatie zal er een aangepast trainingsschema worden gemaakt omdat we momenteel ook nog te maken hebben met de avondklok. LET OP! Het trainingsschema dat momenteel op de website staat is daarom nog niet correct. Zo gauw er een definitief schema is zullen wij iedereen hierover informeren.   

Wij wensen iedereen heel veel hockeyplezier! 

Het Bestuur

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app