Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Apr
29

Bestuur feliciteert Wijnand Meijer

Nieuws afbeelding Beste Leden,

Op 26 april is vrijwilliger van Hockey Geldrop Wijnand Meijer benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Het bestuur feliciteert Wijnand van harte met deze benoeming. 

In de afgelopen 25 jaar is de heer Meijer in diverse financiële vrijwilligersfuncties van groot belang geweest voor de vereniging. De heer Meijer, voor de hockeyclub Wijnand, is medeverantwoordelijk geweest voor het realiseren van een financiële stabiele situatie binnen de vereniging, die uitgegroeid is tot een club met bijna 1.100 leden. 

In juni 1995 is Wijnand aangetreden als bestuurslid en penningmeester. In deze beginperiode stond het gezond maken van de financiële positie van de club centraal. Tegelijkertijd heeft hij de ledenadministratie op orde gebracht. Toen de huidige penningmeester zijn formele taak als penningmeester overnam, zijn de diverse taken gesplitst en is Wijnand aangebleven als administrateur, hij verzorgde nog steeds de boekhouding, betalingen en bleef verantwoordelijk voor de ledenadministratie, deze laatste taak heeft hij 3 jaar geleden overgedragen. 

Na 25 jaar lang op vrijwillige basis voor een groot gedeelte verantwoordelijk te zijn geweest voor de financiële administratie en ledenadministratie van de hockeyclub Geldrop verdient de heer Meijer niet alleen een lintje voor zijn werkzaamheden en inzet voor de club, maar ook voor wat hij betekent heeft om anno 2021 een financieel gezonde Hockeyclub te zijn, met relatief veel leden, waar jong en oud met plezier kunnen hockeyen.

Bestuur Hockey Geldrop


Foto is van: Marco MagielseGerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app