Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Mei
3

Bedankt Sponsoren! Ook tijdens corona staan jullie achter ons.

Beste leden, 

Inmiddels hebben we al een jaar te maken met het coronavirus. De impact van de pandemie is groot, ook op onze sport. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om in competitieverband te hockeyen. Dit raakt ons allemaal. We missen de sport en de gezelligheid. We missen elkaar op de club. Gelukkig zijn er ook al leden die weer wel kunnen trainen, uiteraard volgens de coronarichtlijnen. Ook onderlinge wedstrijdjes zijn weer (beperkt) mogelijk. Misschien kunnen we binnenkort weer meer doen op de club. Dat zou mooi zijn. De velden en het complex liggen er immers fantastisch bij. Ook de nieuwe overkapping is prachtig geworden. Dankzij jouw trouw aan de vereniging, onze vrijwilligers maar zeker ook onze sponsoren, blijft Hockey Geldrop een vereniging om trots op te zijn. 

Sponsoren bedankt

In dit berichtje willen we vooral ook even inzoomen op onze sponsoren. Zij hebben Hockey Geldrop het afgelopen jaar onvoorwaardelijk gesteund. Daarvoor zijn we hen enorm dankbaar. Dat ze ons al lang een warm hart toedragen is duidelijk, maar in deze periode hebben we ontdekt hoe sterk onze relatie met de sponsoren is. Samen zijn we enorm sterk en komen we deze lastige periode door. Dat is mooi! 

Dit zijn onze sponsoren!

Normaal gesproken zie je op de vereniging wie onze sponsoren zijn. Nu dit niet kan of lastiger is, brengen we onze sponsoren op deze manier in beeld. We zijn blij met hun betrokkenheid bij de club. Als je weer op de club bent, sta dan ook eens stil bij hun steun. 

Tenslotte hopen we je snel weer te zien op de club. Wij wensen je voor nu vooral een goede gezondheid toe.


Met vriendelijke groeten,
 

Bestuur Hockey Geldrop

Bestuur Stichting Hockeybelangen GeldropBijlage