Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Jun
6

Teamindelingen Junioren 2021-2022

Beste leden, ouders/verzorgers,

 

De teamindelingen van de junioren -en jongste jeugd teams voor seizoen 2021-2022 zijn vanaf vandaag zondag, 6 juni, zichtbaar via de website van Hockey Geldrop. Wanneer met het persoonlijke lidnummer wordt ingelogd op de website gaat u bovenin naar Club_Documenten_Teamindelingen Jeugd 2021-2022. Hier kunt u per categorie het overzicht downloaden en inzien.

 

Door het Technisch Kader en de Technische Commissie is hard gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen. Er is alles aan gedaan om de teams zo goed mogelijk samen te stellen, hierbij rekening houdend met een goede balans in alle teams (selectie en breedtesport). Zodat op ieder niveau goed én leuk gehockeyd kan worden. Daarbij is gekeken naar de sterkte van individuele spelers, het team als geheel en de vermoedelijke poule-indeling voor komend seizoen. Dit alles is zoveel mogelijk gedaan op basis van de informatie die wij hebben ontvangen van de trainers, coaches en waar mogelijk de voorkeuren van de spelers en speelsters zelf. Afgelopen zaterdag hebben alle coaches hun laatste opmerkingen mogen maken bij de voorlopige teamindelingen, waarna de Technische Commissie de teamindelingen definitief heeft gemaakt. 

 

Het maken van de teamindelingen is ieder jaar weer een enorme puzzel en zorgt bij alle clubs voor discussie. De Technische Commissie en het Technisch Kader zijn er echter van overtuigd dat de huidige indelingen zorgvuldig gemaakt zijn en er zoveel mogelijk rekening is gehouden met het advies van de verschillende trainers en de voorkeuren van spelers en speelsters. De teamindelingen zijn inmiddels doorgegeven aan de KNHB, waardoor wijzigingen niet meer mogelijk zijn. Wij vertrouwen dan ook op jullie begrip voor het feit dat we helaas nooit aan alle voorkeuren kunnen voldoen. 

 

De teams van alle kinderen uit één gezin zijn zichtbaar in de app wanneer de adresgegevens in LISA exact overeenkomen. Wanneer het team van een kind ontbreekt, is het dus zaak de adresgegevens te controleren en eventueel aan te passen. Controleren kan door in te loggen, via de app en/of website. Ga hiervoor naar je profiel en controleer de gegevens. Een adreswijziging dient te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. ([email protected]). 

Wij wensen iedereen alvast heel veel hockey plezier! 

Met sportieve groet,

 

De Technische Commissie | Technisch Kader