Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jun
8

Jeugdwedstrijden de komende 3 weekenden

Beste Leden,

Zoals bij jullie mogelijk al bekend is heeft de KNHB de komende weken drie extra speelweekenden ingepland. Wij als club vinden het belangrijk dat onze leden de mogelijkheid krijgen om deze weekenden te kunnen spelen, maar dit vraagt wel wat flexibiliteit van ons als club en van jullie als leden.

Wij hebben op korte termijn snel moeten schakelen om de wedstrijdschema's, veld indelingen etc. compleet te maken. Zoals ieder ander wedstrijdweekend zullen wij ons best doen om ieder team van scheidsrechters te voorzien. Hiervoor vragen wij jullie flexibiliteit om dit samen in deze korte tijd te kunnen realiseren. We gaan zoals gebruikelijk de scheidsrechters toewijzen aan wedstrijden en vragen jullie medewerking in het regelen van vervanging op het moment dat je niet kan fluiten.

Dus mocht je een wedstrijd toegewezen krijgen om te fluiten en je bent niet in staat om dan te fluiten, vraag dan even in je omgeving of er iemand in staat is de wedstrijd over te nemen (Denk daarbij aan de ouders, coaches, trainers, collega-teams ook hoger/ lager, ander jongensteam of ander meisjesteam etc.)

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een aantal extra wedstrijden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Hockey Geldrop