Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Jun
14

HockeyWerkt

Hockey Geldrop jeugd dag!

Wat een dag! Zaterdag 5 juni was heel de jeugd van Hockey Geldrop uitgenodigd voor een mooie dag hockey verzorgd door de spelers van Dames 1 en Heren 1. 

Het begon met de aller kleinste in de ochtend en eindigde met de oudste jeugd waarvan sommige staan te trappelen om bij de (jong) dames en heren teams te beginnen. We gaven ze nog een laatste dag in de jeugd en voor velen een mooi einde van een bizar hockey seizoen vol met hockey oefeningen, partijtjes, knotshockey, unihockey, levend stratego, water estafette, scoringsdoeken in de goal en een opblaas stormbaan om lekker even in te klimmen en klauteren.

Om sommige oefeningen net even die coole touch te geven, is er materiaal van HockeyWerkt ingezet om de standaard hockey oefeningen om te toveren tot meerdere te gekke, uitdagende oefeningen. Deze zomer zit HockeyWerkt niet stil en organiseren ze hockey kampen voor de echte fanatiekelingen op hockeyclub Helmond op 26, 27 en 28 juli voor kinderen van 6 t/m 15 jaar oud. Met de laatste versoepelingen is het mogelijk dat leden van clubs uit de omgeving ook deel kunnen nemen aan deze te gekke kampdagen bij andere clubs uit de regio. 

Meer informatie is te vinden op https://www.hockeywerkt.nl/hockeywerkt-camps. Trommel al je vriendjes, vriendinnetjes en teamgenoten op om samen een paar dagen lekker te ballen met te gek materiaal onder begeleiding van toffe trainers!

We willen alle leden bedanken voor hun deelname die zaterdag. Er is veel gelachen, gesprongen, geklommen, gezongen, gedanst en bovenal gehockeyd. Het was een top dag en we kunnen niet wachten op een leuk, nieuw seizoen! 

Met vriendelijke groet, 

HockeyWerkt