Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
24

Feestelijk hockeyweekend 9 en 10 oktober

Beste leden en ouders,

Wij zijn heel blij dat vanaf komend weekend de coronamaatregelen voor sportverenigingen verder versoepeld worden en we elkaar weer meer kunnen ontmoeten op het veld, langs de lijn en op het vernieuwde buitenterras. Helaas hebben we nog wel te maken met extra strenge regels voor de horeca in het clubgebouw. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen coronapassen te gaan scannen en dus binnen nog wat beperkingen te accepteren. Vanuit de barcommissie is iedereen per mail hierover al geĆÆnformeerd.

Na ruim 1,5 jaar vinden we het wel tijd voor wat feestelijkheden. Rekening houdende met de huidige maatregelen gaan we het weekend van 9 en 10 oktober tot een feestelijk weekend maken, omdat we blij zijn dat we weer kunnen hockeyen en de gezelligheid weer terug is op de club, omdat we blij en dankbaar zijn met het nieuwe hoofdveld en miniveldje voor de jeugd (geschonken door de businessclub van Hockey Geldrop) en trots op de nieuwe overkapping en het vernieuwde terras. De komende 2 weken wordt een en ander nader uitgewerkt en komen we nog met aanvullende informatie.

Het volgende project wordt het vervangen van het terrasmeubilair. Dit jaar doen wij weer mee aan de Rabo Club Support actie, vorig jaar waren we nr. 1 van Geldrop en nr. 1 van alle hockeyverenigingen in de regio. Het zou mooi zijn als we met jullie hulp weer net zoveel stemmen kunnen ophalen. Ook hierover volgt binnenkort meer informatie.

Diverse vrijwilligers zijn het afgelopen jaar extra druk geweest mede door de steeds wisselende coronamaatregelen, ook merken we dat we allemaal weer moeten wennen aan de dagelijkse - wekelijkse hockeyactiviteiten, waardoor nog niet altijd alles perfect verloopt. Laten we hiervoor begrip hebben en zeker respect voor elkaar hebben en gezamenlijk zaken oplossen. Wij danken de vrijwilligers die zich de afgelopen tijd extra hebben ingezet om alles zo goed mogelijk te laten verlopen met alle beperkingen en wijzigingen.

Met vriendelijke groet,


Bestuur Hockey Geldrop