Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Okt
19

Zaalhuur

Nieuws afbeelding

Beste leden, 

Blijkbaar is er onduidelijkheid m.b.t. het inkopen van zaaluren door Hockey Geldrop. Vandaar onderstaand een korte toelichting. 

Wij proberen als club altijd een maximaal aantal uren in te kopen, zodat ieder team in principe minimaal één keer per week zou moeten kunnen trainen. De realiteit is echter dat er veel te weinig zaaluren beschikbaar zijn en we deze eerlijk moeten verdelen onder de deelnemende teams. Dit betekent dat de teams vaak maar twee tot drie keer per zaalseizoen kunnen trainen i.p.v. de gewenste één keer per week. We beschikken binnen de Gemeente Geldrop-Mierlo namelijk maar over drie geschikte zaalaccommodaties. Overigens is dit ook een landelijk probleem.

Bij toewijzing van de zaaluren houdt de Gemeente, rekening met de binnensportverenigingen die al zaaluren hebben ingekocht en de aanvraag vanuit H.C. Mierlo. Daarnaast houdt de Gemeente ook nog zaaluren beschikbaar voor particulieren die tegen een hoger tarief zaaluren kunnen inkopen.
 

Blijkbaar zijn er teams die zelf zaaluren inkopen. Het staat natuurlijk iedereen vrij om dit te doen, echter gaat dit ten koste van het totaal aantal zaaluren dat beschikbaar is, waardoor wij als club ook geen extra uren kunnen inkopen.  

Voor alle duidelijkheid willen we er iedereen op wijzen dat teams die zelf zaaluren inkopen dit doen voor eigen rekening en risico. De aansprakelijkheid tijdens deze zaaluren ligt dus bij de teams zelf.  

We willen hier geen uitzonderingen op maken, juist om het voor alle teams op dezelfde manier te regelen en iedereen dezelfde kans te geven. 

Wij vertrouwen op jullie begrip en wensen iedereen alvast heel veel hockeyplezier in de zaal!

 

Namens de Technische Commissie en de Zaalcommissie