Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Okt
22

Clubhuis open met QR-check!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Vanaf 30 oktober zal ons clubhuis voor iedereen toegankelijk zijn op vertoon van een geldige Coronapas, maar hierbij hebben we jullie hulp nodig!

 

De afgelopen periode heeft de doorstroomlocatie in het clubhuis goed gewerkt maar nu het buiten kouder wordt is het ook fijn om binnen van je drankje te kunnen genieten. Hiervoor is het noodzakelijk om iedereen bij binnenkomst te controleren en een polsbandje te geven bij een geldige coronapas. Om niemand teleur te stellen zorgen we er ook voor dat je zonder geldige Coronapas kunt afhalen aan de bar om buiten je drank te nuttigen.

 

We zoeken voor de komende weekenden vrijwilligers om bij binnenkomst een QR-code te checken. Hiervoor hebben we een schema waar je je kunt registreren per blok van 2 uur om de toegangscontroles mee mogelijk te maken.

 

Klik hier om je aan te melden: https://form.jotform.com/212937515888369

 

Meld je aan en stuur dit bericht door naar ouders, opa’s en oma’s want als ze het leuk vinden mogen ook zij een steentje bijdragen!

 

Frank Gruintjes


Bestuurslid Accommodatie

 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app