Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Nov
12

Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers voor in het bestuur en andere functies

Beste leden, ouders en eenieder die Hockey Geldrop een warm hart toedraagt,

Op de Algemene Ledenvergadering van 22 november zullen zowel onze penningmeester Nico Knoll, onze secretaris Anne-Marie der Kinderen, onze vicevoorzitter en lid Algemene Zaken Robert de Greef en ons lid Verenigingszaken Pedro van den Eijnden aftreden en geen deel meer uitmaken van het bestuur van Hockey Geldrop.

Het Bestuur is dus dringend op zoek naar aanvulling in het bestuur. Vooral voor de functies van penningmeester en secretaris zijn we dringend op zoek naar mensen om onze club te vertegenwoordigen. Wil jij jouw clubhart inzetten om onze fantastische club mee te besturen en heb je affiniteit met cijfers, verslaglegging, evenementen en of anderszins expertise die nuttig kan zijn voor Hockey Geldrop? En lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het nieuwe bestuur van onze club? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar [email protected]. We gaan dan graag met je in gesprek om te kijken hoe we elkaar kunnen vinden en tot een samenwerking kunnen komen.

Buiten de bovenstaande bestuursfuncties zoekt Hockey Geldrop nog veel meer vrijwilligers om de club draaiende te houden.

In onderstaande overzicht staan alle openstaande vacatures binnen de club. Hiervoor zoeken we enthousiaste en betrokken mensen om SAMEN de club te runnen! 

Heb je vragen over een van deze functies of (nog beter) wil je je meteen aanmelden dan ook graag een mailtje naar [email protected].

Je mag ook altijd een van de (huidige) bestuursleden aanspreken als je eerst informatie wilt over een van de openstaande functies

Bar:

·       Coördinator bar en inkoop

·       Barverantwoordelijke zaterdag

·       Barouders zaterdag

·       Barvrijwilligers evenementen/ oefenwedstrijden

·   Conciërge(s) voor hulp bij kleine klusjes en openen van de deur voor leveranciers/onderhoud

Scheidsrechterscommissie:

·       Hulpouders die om toerbeurten (rooster) op zaterdagochtend de jongste scheidsrechters willen coachen/begeleiden bij de 6- en 8-tallen.

ICT:

·      Social Media content beheerder voor het opzetten en beheren van Social Media kanalen.

·       Systeembeheerder/ aanspreekpunt  

Financiën:

·       Administrateur financiële administratie

·       Ledenadministratie

Activiteiten:

·       Vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen met het bedenken en opzetten van activiteiten voor de jeugd of de senioren.

 

Het bestuur van Hockey Geldrop (m.i.v. 22-11-2021)

Jef van Stratum (Beoogd Voorzitter)

Harm Crompvoets (Technische Commissie)

Frank Gruintjes (Accommodatie)

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app