Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Nov
24

Gebruik clubhuis en oproep scan-vrijwillgers

Beste Leden,

Zoals bij jullie allen bekend zijn we door de huidige situatie helaas nog steeds gebonden aan Coronamaatregelen die de overheid ons op legt. Voor ons als vereniging houdt dit in dat leden met een positief CoronaToegangsBewijs toegang hebben tot het clubhuis. We dienen dan wel te zitten op de daartoe bestemde zitplekken en de basisregels in acht te nemen.

Afgelopen zondag hebben we helaas moeten constateren dat een deel van de leden hierin fors over de schreef is gegaan door met een te grote groep, staand en feestend in het clubhuis aanwezig te zijn en tevens aanwijzingen en verzoeken van bardienst en bestuur ter plaatse heeft genegeerd.

Gelukkig zijn er op zondagmiddag geen handhavers op ons sportpark geweest dus zijn hoge boetes ons bespaard gebleven, we zijn echter als bestuur zeer teleurgesteld in de betreffende leden dat zij het met elkaar niet kunnen opbrengen om ons samen als een waardige sportvereniging te gedragen. Naar alle andere leden spijt het ons dat we dit niet hebben kunnen voorkomen, juist op het moment dat naleven van de regels extra belangrijk is!

Komende zondag is de laatste speelronde voor de senioren. We roepen bij herhaling alle leden op om te zorgen dat je op de hoogte bent van de geldende regels en dat deze ook zorgvuldig worden nageleefd. Laten we elkaar hierbij helpen en op aanspreken om ook de komende tijd van het hockeyspelletje te kunnen genieten.

Je kunt komend weekend nog steeds je bijdragen leveren door je aan te melden om QR-codes te komen scannen.

We hebben voor zaterdag en zondag nog vrijwilligers nodig! Meld je aan via deze Link om je aan te melden! 



Het bestuur.