Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Nov
28

Veldhockeytrainingen afgelast | Zaalhockeycompetitie onzeker

Beste leden, 

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen komen alle veldhockeytrainingen de komende week te vervallen. Vanaf maandag 7 maart 2022 worden deze weer hervat.

Geplande inhaalwedstrijden en oefenwedstrijden kunnen doorgang vinden indien deze vóór 17.00 uur zijn afgelopen.

Hoewel de KNHB heeft aangekondigd dat de zaalhockeycompetitie 'gewoon' doorgang zal vinden is dit allerminst zeker. Helaas hebben de aangescherpte maatregelen namelijk nogal wat implicaties voor de clubs. Zo kan er door de meeste teams niet meer in de zaal getraind worden omdat de zalen uiterlijk om 17.00 uur gesloten dienen te zijn. Daarnaast is een volledige competitie voor senioren en junioren onmogelijk op basis van deze sluitingstijd. Bovendien kan er niet zomaar met zaaluren geschoven worden door de clubs omdat deze inmiddels al vast staan. En tenslotte zijn er steeds meer leden die zich afvragen of het nog wel verantwoord is om samen te reizen.
 

Hockey Geldrop wil alleen deelnemen aan de zaalhockeycompetitie wanneer deze op een veilige en verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. De komende week vindt daarom overleg plaats met de Gemeente en een aantal clubs uit de regio, zodat er uiteindelijk een weloverwogen besluit kan worden genomen ten aanzien van deelname aan de zaalhockeycompetitie. 

Daarbij wordt ook gekeken naar een mogelijk alternatief voor de zaalhockeycompetitie. Overigens wordt dit momenteel ook al onderzocht door de KNHB. 

Zo gauw er meer bekend is zullen wij iedereen nader informeren. 

De Technische Commissie