Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Dec
1

Update zaalhockeycompetitie

Nieuws afbeelding

Beste leden, 

Inmiddels is er contact geweest met de Gemeente, de regioclubs en de KNHB. 

Vooralsnog moet de KNHB afwachten wat de overheid gaat beslissen. Wat betekent dat de zaalhockeycompetitie dit weekend van start zal gaan.  

De KNHB en de NOC/ NSF hebben er bij de overheid op aangedrongen de 'avondklok' te verruimen naar 20.00 uur. Tegelijkertijd wordt er natuurlijk ook gekeken naar de oplopende besmettingen en ziekhuisopnames.

Gezien de huidige situatie zijn wij als club gedwongen om een nader besluit van de KNHB af te wachten en dus intussen 'gewoon' deel te nemen aan de zaalhockeycompetitie. Terugtrekken is nu ook niet mogelijk en zou een boete van €250,00 per team betekenen.

We begrijpen dat er ook binnen de club verschillende meningen zijn omtrent de deelname aan de zaalhockeycompetitie. Echter kunnen we op dit moment niets anders dan de KNHB volgen.
 

De KNHB heeft beloofd om voor het weekend met een update te komen. Mocht deze hiertoe aanleiding geven dan zullen wij jullie hierna nader informeren. 

We begrijpen dat leden graag hun mening kwijt willen maar wij zullen e-mails met meningen niet langer beantwoorden. Juist omdat we alle meningen respecteren maar als club nu eenmaal gebonden zijn aan de regel -en wetgeving van de overheid en de KNHB. 

We vertrouwen op jullie begrip en wensen iedereen ondanks alles heel veel zaalhockeyplezier!

 

Mede namens de Zaalhockeycommissie,

 

De Technische Commissie