Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Dec
22

HockeyFood

Nieuws afbeelding

Beste leden,


Sinds kort werkt Hockey Geldrop met Hockey Food. HockeyFood is een platform waarop allerlei content en oefenstof te vinden is die jou als speler, trainer, coach of begeleider beter maken. 

Voor trainers is HockeyFood een belangrijk onderdeel binnen de ClubApp. Per week staan er namelijk drie kant-en-klare trainingen klaar die de trainer kan geven. Geef je liever een andere training? Genoeg mogelijkheden! Verwissel de oefeningen simpelweg met een van de 800+ andere oefeningen. Inclusief uitleg, beeldmateriaal in de vorm van drone video’s en 2D/3D afbeeldingen, de mogelijkheid om de presentie per training bij te houden, een lijst met benodigdheden en meer!

Omdat je als trainer simpelweg alleen de training hoeft voor te bereiden (die al klaarstaat vanuit verschillende leerlijnen), heb je meer tijd over voor andere dingen en ben je verzekerd dat je elke training een leerzame, waardevolle en leuke training geeft.

Daarnaast worden er elke week nieuwe kennis video's toegevoegd in HockeyFood. Het aanbod varieert van technische en tactische video’s. Maak ook video’s om de fysieke gesteldheid te verbeteren of sportpsychologische video’s die helpen bij allerlei soorten zaken waar je op- of naast het veld tegenaan kan lopen.  

Staat het weekend voor de deur? Coaches opgelet! Want de wedstrijdvoorbereiding wordt veel gemakkelijker als je nog even de coach video’s in HockeyFood bekijkt. Zo wordt er aan de hand van animaties en echte wedstrijdbeelden getoond hoe bijvoorbeeld de half court press werkt, per linie en per positie. Maar ook wat de ‘top tips’ en ‘meest gemaakte fouten’ zijn.

Ook korte video’s over tactische onderwerpen zoals balbezit, niet-balbezit, de omschakeling van dode spelmomenten of over de wedstrijdanalyse kun je in HockeyFood vinden. Of misschien ben je wel op zoek naar kennis video’s over belangrijke, maar soms lastige coach thema’s zoals communicatie, omgang met ouders of teambesprekingen ook hier heeft HockeyFood allemaal ondersteuning voor.

Er zijn verschillende manier om bij HockeyFood te komen:


Via de Hockey Geldrop club app, op de homepagina, staat jou tijdlijn. Onder de trainingen waar jij als trainer aan bent gekoppeld staat er onder de training "Bekijk Training" als je hierop klikt kom je direct bij de trainingsweek van jou team.

De tweede manier is via de Hockey Geldrop app via het tabblad meer, rechts onderin. Als je hierop drukt krijg je een lijst met opties waar HockeyFood tussen staat. Druk je hierop, dan kom je op de start pagina van Hockey Food.

De laatste optie is direct via de HockeyFood site: http://www.hockey-geldrop.nl/hf

Login op deze site in met je club gegevens en je komt op de juiste pagina.  

Ondanks dat hockeyen nu wat lastiger is door de lockdown kan je wel alvast een kijkje nemen binnen de HockeyFood app!

Voor vragen over HockeyFood kun je terecht bij het Technisch Kader: [email protected]

Veel succes en plezier met HockeyFood!


Technisch Kader