Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jan
21

Hockey Geldrop trekt zich terug uit zaalcompetitie

Beste leden,

Zoals we jullie eerder hebben laten weten heeft er deze week overleg plaatsgevonden met een aantal regioclubs, de Gemeente en de KNHB. Op basis van deze gesprekken hebben wij net als o.a. HC Oranje Rood, HC Eindhoven, MHC Best, VMHC Geel-Zwart, MHC Best en HV Weert besloten ons als club terug te trekken uit de zaalcompetitie.

De belangrijkste afweging is het feit dat de zaalhockeycompetitie nooit meer in zijn geheel kan worden uitgespeeld, er verder ook geen belangen meer op het spel staan en het laten doorgaan van het zaalhockey derhalve onevenredige consequenties heeft voor de financiële huishouding van de club.

Voor de uitgebreide argumentatie verwijzen wij graag naar de brief die HC Oranje Rood namens bovenstaande clubs heeft verstuurd aan de KNHB. Aangezien wij zelf ook nog eerst telefonisch contact hebben gehad met de KNHB zijn wij iets later met de communicatie dan HC Oranje Rood.

Wij vertrouwen op jullie begrip voor deze beslissing en wensen iedereen heel veel plezier in de voorbereiding op de veldcompetitie!

Het Bestuur. 
Bijlage