Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Jan
30

Veldhockeytrainingen weer hervat vanaf maandag 7 februari

Beste leden,  

Zoals al eerder aangekondigd worden vanaf maandag 7 februari aanstaandede veldhockeytrainingen hervat. Vanaf die datum zal het gebruikelijke trainingsschema ook weer online staan. Alle teams blijven dus op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip trainen als vóór de winterstop. Het is vanaf dan ook niet meer noodzakelijk om een veld te reserveren.

Aangezien de meeste teams inmiddels zelf al oefenwedstrijden hebben ingepland, zal er voorlopig geen interne competitie worden opgezet. Voor het spelen van oefenwedstrijden kan, zoals gebruikelijk, een veld worden geserveerd door een verzoek daartoe in te dienen bij [email protected]. Oefenwedstrijden worden willekeurig ingedeeld, dus het is niet mogelijk een voorkeurstijd aan te geven. Teams dienen bij het verzoek tot reservering aan te geven of ze over een sleutel beschikken, aangezien de club niet de hele dag open is. Uiteraard zijn we altijd bereid om teams te faciliteren wanneer ze toch een vorm van interne competitie willen opzetten.

Wegens het grote gebrek aan vrijwilligers is het helaas niet mogelijk om het clubhuis te openen na de trainingen of tijdens de oefenwedstrijden. De kleedkamers en de toiletten zijn uiteraard wel toegankelijk. Mochten er zich alsnog voldoende vrijwilligers aanmelden (aanmelden kan via [email protected]) dan kan het clubhuis mogelijk wel eerder open. Het is overigens ook weer mogelijk om tegen teams van andere clubs te oefenen!

Voor vragen verwijzen wij graag naar de eerste inloopavond van de Technische Commissie op maandag 7 februari aanstaande van 19.30-20.00 uur in het clubhuis.

Wij wensen iedereen heel veel hockeyplezier en hopen jullie snel te zien op de velden!

Met sportieve groet,

De Technische Commissie