Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Feb
25

Bar-instructieavond

Beste leden en vrijwilligers, 

Over 2 weken begint de 2e helft van de competitie weer op het veld. Vanaf dat moment willen we natuurlijk ook het clubhuis weer helemaal openen. 

Bar-instructieavond:

Omdat het alweer een tijdje geleden is dat we (zonder maatregelen) open mochten, hebben we een bar-instructieavond georganiseerd op woensdag 9 maart om 19.30u in het clubhuis. Iedereen die weer een "opfriscursus" nodig heeft, in een seniorenteam zit en vanuit het team achter de bar komt te staan, of voor wie het gewoon helemaal nieuw is, is van harte uitgenodigd op deze bar-instructieavond.  

(Alle seniorenteams hebben ook een mail ontvangen met daarin meer informatie over deze avond) 

Bar-vrijwilligers gezocht

Omdat de gehele bar draait op vrijwilligers (op zaterdag door ouders, leden en overige vrijwilligers, en op zondag door de seniorenteams) zoeken we met name voor de zaterdag nog vrijwilligers om mee te helpen achter de bar. 

Vind je het leuk om via een barrooster af en toe ingedeeld te worden om op de zaterdagen te helpen achter de bar?  Dan zien we je aanmelding graag via: [email protected]

Namens het bestuur

Renée Braken

Secretaris