Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Feb
16

Hockey Geldrop Paastoernooi 2023

Het traditionele familie paastoernooi van Hockey Geldrop is weer terug op maandag 10 april! Een dag voor jong en oud waarin samen hockeyen en plezier maken centraal staan. 

Het thema is Pasen en dat betekent dat er natuurlijk eieren gezocht kunnen worden, maar ook dat teams verkleed passend bij dit thema hun wedstrijden spelen. Het best aangeklede team krijgt natuurlijk een mooie prijs!

Iedereen mag meedoen! Je mag dus ook een team vormen met vrienden en familie die geen lid zijn van Hockey Geldrop. Meld je vóór 20 maart aan via familietoernooi@hockey- geldrop.nl en vermeld jullie teamnaam, deelnemers en de naam van jullie contactpersoon.

Om het wedstrijdschema eerlijk in te delen is het handig als je bij de aanmelding de leeftijd en evt. hockey-niveau van de deelnemers vermeldt.

De kosten bedragen €300,- per team (15 personen). Extra personen €20,- p.p.

Plezier staat voorop! We zorgen voor een DJ, lekker eten en zetten een grote tent neer met heaters. Dus weer of geen weer, het wordt altijd een gezellige boel.

Wil je meehelpen op de dag zelf? We kunnen natuurlijk wel hulp gebruiken, vooral bij het opbouwen en opruimen. Als je nog een andere bijdrage zou willen leveren zoals bijvoorbeeld kinderen schminken, Paashaas spelen of sponsoring dan horen we dat natuurlijk ook graag!!

Voor vragen kun je mailen naar familietoernooi@hockey- geldrop.nl