Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Bardienst Maa
5

Info bardiensten zondag en donderdagavond

Een aantal belangrijke zaken bij het draaien van de bardiensten:

Bartijden zondag:
Ochtenddienst 10.15 - 14.15 (3-4 personen)
Middagdienst 14.15 -19.00 (3-4 personen)
 
Op de zondagen dat Heren 1 thuis speelt, wordt er vaak op 3 velden gespeeld, tijdens de piekuren (14.00 - 17.00) werkt het prettiger met 4 of zelfs 5 personen achter de bar!!!
Op zondagochtend vanaf 10.30 zijn er sporters van "Geldrop Runners” in het clubhuis aanwezig.
 
Bartijden donderdag:
Avonddienst 20.30 - 00.30 (2 personen)
De bardienst kan 20 min voor sluiting laatste ronde schenken zodat er op de aangegeven tijd kan worden gesloten.
 
Tapbier:
In het clubhuis wordt op alle dagen tapbier geschonken. Vanaf donderdag t/m zondag staat er "bier op de leiding”. Zondagavond wordt de bierleiding door de barcie gespoeld en op water gezet.
 
Blikbier:
Nu veld 4 gerealiseerd is, gaan wij ook blikken bier verkopen. Dit zodat je GEEN GLAZEN meer van het terras mee neemt het sportpark op. Hopelijk kunnen we met elkaar en door elkaar hierop toezien dat als je op veld 2-3-4 gaat kijken je geen glaswerk meer meeneemt.
 
Kassa:
Het is de bedoeling dat alle verkopen worden aangeslagen op de kassa.
 
Consumpties:
Om een controle in te voeren op de verkoop is het de bedoeling dat gratis consumpties worden genoteerd in het "barboek” (de rode map).
 
Afsluiten/poetsen:
De bardienst dient het clubhuis i.s.m. de aanwezigen opgeruimd achter te laten en de barbladen en tafels vochtig af te poetsen.
 
Sleuteladres:
Het sleuteladres voor de bardiensten is Hoeveland 32, Geldrop (Marie-Therese van Hamond, tel. 040-2869310). Hier kan de sleutel 15 minuten voor de bardienst worden opgehaald, degene die afsluit dient de sleutel direct na afloop hier weer in de bus te gooien!
 
Kijk bij "Wie doet wat", Barcommissie, voor de barcommissieleden die verantwoordelijk zijn voor de zondag. Klik hier >>>
Eerst even inloggen, dan worden de telefoonnummers ook zichtbaar!