Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Mei
1

Vrijdag 17 mei:

Nieuws afbeelding
 
Hockey Geldrop wil een toonaangevende hockeyclub in de regio zijn waar iedereen op zijn niveau met veel plezier kan hockeyen. Dames 1 heeft dit jaar een explosieve groei in ontwikkeling gemaakt en speelt mee in de top van de 2e klasse. Eén van onze doelstellingen is om met Dames 1 en Heren 1 de komende jaren naar de 1e klasse te promoveren.
 
Om deze doelstelling te behalen is Geldrop Dames 1 altijd opzoek naar(ervaren) aanvulling op het jonge, fanatieke team. Denk jij een aanvulling te zijn op onze groep, ben je op zoek naar avontuur, en wil je een commitment aangaan met Dames 1 of weet jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Dan maken wij graag kennis met je op onze 'open training”.
 
Deze training biedt zowel op- als naast het veld de mogelijkheid om kennis te maken met Hockey Geldrop en de huidige begeleiding dat voor het komende seizoen bestaat uit Lorenzo Westreenen (hoofdtrainer/coach) en een nog aan te stellen assistent trainer.
 
De open training zal gehouden worden op vrijdag 17 mei tussen 20.00 en ± 22.00 uur. We zullen ongeveer een uur hockeyen om daarna gezamenlijk een drankje doen.
 
Heb je interesse dan is een aanmelding gewenst maar niet noodzakelijk. Indien je je wilt aanmelden dan kun je een mail verzenden naar: [email protected] ter attentie van Robert Nieuweboer.