Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Aug
31

Bericht van de voorzitter

Nieuws afbeelding
 
Op zaterdag 24 augustus is het vierde Fokker semi waterveld officieel geopend. Wij waren verheugd dat de opkomst goed was en zeker met het feit dat de wethouder van Sport van de Gemeente Geldrop de heer Ton Steenbakkers het veld officieel heeft willen openen.
 
Zoals zaterdag ook al is aangegeven zijn wij als club trots dat we dit blauwe semi waterveld hebben. Ook zijn wij trots en dankbaar dat er velen zijn geweest die het verkrijgen van dit vierde veld mogelijk hebben gemaakt, waaronder mede de gemeente - met name in de persoon van Ton Steenbakkers en Toon Vermeulen. Ook Jan Mahler en Herman Geertsema hebben zich hard gemaakt voor dit vierde veld. En natuurlijk de sponsor van het veld, Fokker en haar directeur Frank Mulders, door wie deze feestelijke opening mede mogelijk werd gemaakt. 
 
Hockey Geldrop is een club om trots op te zijn. De club is gezond en groeit met haar meer dan 1000 leden. Daarnaast zijn de Stichting Hockeybelangen Geldrop en haar leden en de sponsoren van de club van groot belang voor het mogelijk maken van initiatieven en ontwikkelingen binnen de club. En ook de vele vrijwilligers binnen de club zijn van onmisbare waarde. 
 
Vanuit het bestuur wil ik dan ook iedereen bedanken voor zijn / haar inzet.
 
Conny Staudt-Bos
Voorzitter Hockey Geldrop
 
FOTO'S van de opening staan in het fotoalbum! Klik hier >>>
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.