Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Sep
30

Hockey Geldrop App en LISAteam

Nieuws afbeelding
 
Een eigen app! De functionaliteit is fantastisch. We lichten er 3 kort uit, de rest van de functionaliteit kom je als gebruiker vanzelf wel achter. 

Snelste uitslagen
Het leukst van de app zijn misschien wel de uitslagen die direct via het DWF binnenkomen: zodra een scheidsrechter een uitslag heeft ingevoerd, wordt deze direct gepubliceerd in de app. En die van de andere wedstrijden in de poule. De uitslagen die nog niet 100% zeker zijn, staan als vanouds weer tussen haakjes. Dus niet meer tot 's avonds laat of maandag wachten hoe de andere teams het hebben gedaan.

Koppeling DWF/teammanager
Daarnaast is de toegang tot het DWF een sterk punt van de app: maar 1x inloggen en vervolgens koppelt hij de app aan de coach of aanvoerder. Scheelt steeds inloggen en op zoek naar de juiste link. En de coach, begeleider of aanvoerder heeft meteen een teammanager; met een bierpot, taken, presentie, spelerslijst en contactgegevens.

Gezinsagenda
 In 1 overzicht alle hockey-activiteiten van het gezin voor de komende weken. Met trainingen, wedstrijden (met verzameltijden, standen, uitslagen, programma), bardiensten, fluitbeurten en team/club-activiteiten.
 
In de bijlage een korte functionele beschrijving van de app.
 
Daarnaast hebben we nu ook de beschikking over LISAteam!
 
 
 Voor wie?
Voornamelijk gericht op coaches, begeleiders en managers. LISA Team wordt hun 'werkomgeving'.
 
Welk probleem lossen we op?
Eindeloos gemail en ge-excel over rij-schema's, fruithapjes, wie schrijft het verslag, wie heeft al betaald voor het toernooi en wie is er wel niet bij. Een hulp voor coaches/trainers/begeleiders/managers om veel tijd en gedoe te besparen.
 
We hebben het al! Namelijk teamwebs, teamers etc.
Dit zijn gratis producten (met de nodige reclame) welke los staan van de club. LISA Team is geïntegreerd met de clubdatabase en met de standenmotor van de KNHB. Hierdoor staan alle gegevens direct klaar (zoals teamopstelling, standen, uitslagen, programma). Daarnaast zit LISA-team in een beveiligde omgeving en is dus niet vindbaar door zoekmachines als google.
 
Wat kan er precies mee?
Met LISA Team kan je:
  • - presentie bijhouden
  • - taken bijhouden
  • - overzicht krijgen van poules/uitslagen
  • - nieuwsberichten plaatsen
  • - e-mailen en sms-en (kosten voor het team zelf, afrekenen gebeurt via iDeal)
  • - foto's plaatsen
  • - documenten plaatsen
  • - andere teams in de gaten houden (hoe gaat het in de andere poule, of met het team van mijn neefje uit Groningen)

Daarnaast kan je in LISA-team handige prints maken met telefoonnummers, routes (Google Maps) naar tegenstanders en nog veel meer. Ook kan je toegang hebben tot meerdere teams. De autorisatie wordt net zoals in LISA automatisch geregeld. Geen gedoe dus.

Fijn voor de ledenadministratie
De coach/begeleider kan zelf de emailadressen van het team beheren. Hiermee wordt de ledenadministratie direct bijgewerkt, wat tot een veel hogere betrouwbaarheid van emailadressen kan leiden. Hetzelfde geldt voor de mobiele nummers.
 
LISAteam is ook gekoppeld aan de app!
In je persoonlijke omgeving op de app kun je bv de taken terugvinden die voor jou zijn aangemaakt.
 
Waar kan ik het vinden?
Log in op de website en links in de navigatie onder het kopje "emma" staat LISAteam.
 
DOE ER JE VOORDEEL MEE!
 
Heb je vragen en/of opmerkingen? We horen ze graag! Stuur ze naar
 
 
Bijlage
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.