Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
7

Uitreiking prijzen ballonnenwedstrijd

Nieuws afbeelding
 
Op 24 augustus jl. zijn na de opening van het Fokker veld honderden blauwe ballonnen losgelaten. De twee mensen van wie de ballonnen het verste weg terecht zouden komen, zouden winnaars zijn van de ballonnenwedstrijd. De sluiting van de wedstrijd was 4 oktober 2013. Op 6 oktober 2013 heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden op het Fokker veld voor aanvang van de wedstrijd van Dames 1.
 
De eerste prijs is gewonnen door Roos van der Sanden (M8E5). Haar ballon is 760 kilometer verderop terecht gekomen vlakbij Londen in Broadway, Worcestershire. Zij heeft een waardebon van € 75,00 ontvangen voor Verest Sport.
De tweede prijs is gewonnen door Lars de Lange. Zijn ballon is 730 kilometer verderop terecht gekomen, ook vlakbij Londen in Watford Heights. Hij heeft een waardebon van € 25,00 ontvangen voor Verest Sport.
 
Beide prijzen zijn mogelijk gemaakt door Fokker Landing Gear. Hockey Geldrop wil Fokker Landing Gear hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze prijzen!
 
Roos en Lars, gefeliciteerd met jullie prijs en koop er wat moois van!
 
Het bestuur Hockey Geldrop
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.