Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Wedstrijdsecretariaat Nov
10

Aandacht digitaal wedstrijdformulier

Nieuws afbeelding
 
Beste allemaal,
 
Graag jullie aandacht voor het correct en tijdig invullen van het digitaal wedstrijdformulier.
De competitieleiding is op dit moment erg gespitst op een correcte administratie en de eerste boetes voor verkeerd ingevulde formulieren zijn reeds onderweg. Da's zonde van het geld!
 
Daarom aanvoerders/coaches:
  • Vul tijdig, in elk geval voor de wedstrijd de spelers/speelsters van je team in. Zorg dat de juiste namen staan vernoemd, ook de invallers, en verwijder spelers/speelsters die niet mee doen.
  • Verifieer en bevestig direct na de wedstrijd de uitslag en daarmee het formulier.
 
Scheidsrechters:
  • Controleer vooraf of beide teams de spelerslijsten hebben ingevuld. Dat kan thuis al voordat je vertrekt naar de club. Wanneer er geen spelerslijsten zijn ingevuld dan laat de betreffende coach de spelerslijsten invullen, verwijs hem of haar eventueel naar de pc bij de ontvangstcommissie.
  • Vul direct na de wedstrijd de einduitslag in. Dit dient te gebeuren door beide scheidsrechters. Let hierbij goed op en lees de aanwijzingen op het scherm. Veel scheidsrechters loggen te vroeg uit waardoor het formulier niet wordt vrijgegeven.
 
Laten we er samen voor waken dat we onnodige boetes zoveel mogelijk vermijden. Een verkeerd of niet ingevuld wedstrijdformulier kost vijf hockeyballen, een niet gerechtigde speler op het formulier kost vijf uitloopmaskers.
 
Bedankt voor jullie hulp!
 
Het wedstrijdsecretariaat.