Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Hockeyschool Nov
15

Sinterklaas komt 30 november op bezoek!

Nieuws afbeelding
 
Hallo Jongste Jeugd (Hockeyschool, BengelBende, 6- en 8-tallen)!
 
Omdat het vorig jaar zo gezellig was op de Hockeyschool, hebben we aan Sinterklaas gevraagd of hij dit jaar ook wilde komen. En weet je wat hij zei?
 
"Natuurlijk kom ik dit jaar weer langs. En ik zal zelfs een aantal Pieten meenemen die in Spanje ook regelmatig hockeyen zodat deze nog iets van de kinderen in Geldrop kunnen leren. Want ik kan me nog van vorig jaar herinneren dat de kinderen van de Hockeyschool al heel goed kunnen hockeyen en dat de Pieten het heel leuk vonden om mee te doen.Ook vond ik de tekeningen en de zelf geknutselde en versierde schoentjes die de kinderen voor me gemaakt hadden erg mooi!"
 
Dit jaar willen we de Sint weer verrassen met zelf geknutselde en versierde schoentjes. De knutselplaat voor het schoentje wordt as zaterdag 16 november na de training uitgedeeld op het terras bij de limonade. Daarna is de knutselplaat te verkrijgen aan de bar.
 
Kleur en versier zo mooi als je kan het schoentje, knip hem uit en knutsel hem in elkaar. Vergeet niet je naam op het schoentje te zetten.

Je kunt je schoen t/m zaterdag 23 november inleveren aan de bar van ons clubhuis.

 
Op zaterdag 30 november kun je hem weer ophalen en er zit vast en zeker iets lekkers in!
 
Zorg dat je er 30 november bij bent,
 
want we hebben met de Sint afgesproken dat hij een prijsje uitreikt voor de mooiste schoentjes.
 
 
Sinterklaas komt rond 10.00u bij de training van de Hockeyschool en wedstrijdjes van de Bengelbende kijken. Daarna gaan we met z'n allen naar ons clubhuis om feest te vieren. Hou er rekening mee dat Sinterklaas tot ongeveer 11.00u aanwezig is.