Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jan
22

Vrijwilligster van het jaar

Nieuws afbeelding

Op zondag 5 januari 2014 heeft de Nieuwjaarsborrel weer plaatsgevonden en is inmiddels volgens traditie de 'Vrijwilliger van het jaar' gekozen en in de bloemetjes gezet.

De vrijwilligster van het jaar is Miriam van de Crommenacker, verantwoordelijk binnen de club voor alle materialen. Miriam zet zich al vijf jaar achter de schermen in voor Hockey Geldrop en voorziet de club en haar leden van alle benodigde materialen. Zij doet dit in alle stilte en lijkt een onzichtbare hand die telkens weer op tijd de juiste materialen verzorgd. Het maakt niet uit wanneer haar iets wordt gevraagd, ze gaat er meteen mee aan de slag en regelt het. Miriam heeft een tomeloze inzet en een hart voor de club. Wij waarderen dat ontzettend en dat is dan ook de reden dat Miriam dit jaar is voorgedragen als vrijwilligster van het jaar. Miriam was overigens zeer verbaasd maar ook zeer vereerd! Naast het bloemetje, is er uiteraard ook volgens traditie een naamplaatje op de paal in het clubhuis met haar naam bevestigd.

Wij willen Miriam nogmaals bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren.

Daarnaast heeft natuurlijk te gelden dat wij ook alle andere vrijwilligers van de club willen bedanken. Zoals tijdens de Nieuwjaars speech al is aangegeven kan een club niet zonder leden, sponsoren, maar zeker niet zonder haar vrijwilligers. En wij hebben ruim 300 vrijwilligers die zich allemaal met ontzettend veel enthousiasme inzetten voor de club. Dat is iets waar we als hockeyclub trots op mogen zijn.

Bestuur Hockey Geldrop